Lummavate Alpide taustal rullub lahti emotsionaalsetest tunnetest tulvil uus argipäevane seriaal „Mägipäästjad“, mis toob ekraanile hulljulged ja vaprad päästjad mägisest Austriast. 

 

Andreas Marthaler (Martin Gruber) on oma tüdruksõbraga avamas Ameerika Ühendriikides uut ronimiskooli. Enne ülemere kolimist väisavad nad Andrease parima sõbra ja mäepäästja Stefani pulma. Paraku aga järgmisel päeval peale oma pulmi Stefan hukkub õnnetuse tagajärjel tööpostil, jättes endast maha perekonna ja töökohustused. Hoides oma sõna, asub Andreas kandma hoolt hukkunud sõbra naise Emilie ning tema kahe lapse eest. Samuti otsustab ta teha oma elus kannapöörde ja võtab üle sõbra ameti mägipäästjate tiimjuhina. 

 

Nüüd pannakse omavahelised suhted korralikult proovile. Kas Andreas jääb oma tüdruksõbraga kokku? Või otsustab ta alustada uut elu Emiliega? Kas karjäär või armastus – langetada oma vaja mitu eluolulist otsust...

 

Põnevust ja kaasaelamist pakkuv uus sari jälgib pühendunud arstide tegevust lummavates kuid ohtlikes mägedes. Kohati keerulistes omavahelistes suhetes on päästemeeskond kindel alati ühes – nende prioriteet on inimelude päästmine. Erinevad päästeoperatsioonid viivad nad nii tuulest räsitud mäetippudele kui ka ohtlikesse koobastesse. Üks on kindel – mäed on andestamatud.

 

Mägidoktorilt võtab ohjad üle uus romantikat, pinget ja õnnelikke lõppe pakkuv Saksa teleseriaal „Mägipäästjad“. Maailmas vaatajate südamed võitnud uus sari  alustab Kanal 2-s juba teisipäeval, 29. märtsil kell 17.00