Kanal 2 „Südamesoov“ räägib täna loo pereemast, kes kaotas vähile oma laste isa ja abikaasa ning peab nüüd ise kasvajaga võitlust.

 

 

Veerast kirjutasid Südamesoovile tema lapsed, kes soovivad kogu südamest tänada oma ema, kes on pakkunud neile igas olukorras tuge ja loonud neile turvalise kasvukeskkonna. 15 aastat tagasi, kui vähk röövis nende perelt isa, jagas ema end haigla ja kodu vahel, et olla toetuseks nii haigusega võitlevale abikaasale kui ka kasvueas lastele. Ta sõitis kuude kaupa igal hommikul Võhmast Tartu haiglasse ning õhtul tagasi laste juurde. Kuid halastamatu haiguse tõttu kaotas ta oma elu ainsa armastuse siiski.

 

Pärast abikaasa lahkumist on Veera elus ruumi ainult oma lastele ja tööle hooldekodus. Olles pikalt oma vähihaiget abikaasat hooldanud, teadis ta hästi, kuidas salakavalat vaenlast ära tunda. Paraku pidi ta ühel päeval tõdema, et kuri haigus on ka tema kätte saanud. Kaheksa aastat tagasi diagnoositi tal vähk. Sellest ajast peale on käinud võitlus tema enda elu nimel. 

 

 

„Südamesoov“ Kanal 2-s täna kell 20.00.