„Südamesoovi“ teine hooaeg liigutas tuhandeid televaatajaid, kelle toetav tagasiside on olnud saate kangelastele edasiviivaks ja innustavaks jõuks. Hooaega kokkuvõtvas osas läheb Keili Sükijainen neile külla ning uurib nende käekäiku pärast saadet.

Ema suitsiidile kaotanud õed Kaisa ja Elisabeth on pärast võlgadest vabanemist saanud uue võimaluse eluga paremini edasi minna. Nende jaoks on see hindamatu väärtus, sest tulevik paistab nüüd helgetes toonides. Nad on ka tublisti rahatarkust kogunud, et vältida tulevikus samadesse vigadesse takerdumist.

Malle ja ta armsa perekonna viib Keili grillima. Saates täitus hooldajana töötava 20 lapselapse vanaema suurim unistus tervetest hammastest, mis pakub talle nüüd kvaliteetsemat elu ning võimaldab enesekindlalt naeratada.

Lähisuhtevägivalla vastane eestkõneleja Merli on pärast saadet oma tänuväärset tööd jätkamas ja temani on jõudnud veelgi rohkem abivajajaid, kelle jaoks on oma kogemuse jagamine elupäästva tähtsusega. Merli ei väsi ja on kindel, et kuigi teema on raske, tuleb sellest rääkida.

„Südamesoov“ toob oma kangelaste lood ekraanile neljapäeval kell 20.00 Kanal 2-s.