Kanal 2 “Südamesoov” läheb külla Võrumaal elavale Janele, kes on pääsenud surmasuust, sattunud elu hammasrataste vahele ning suutnud omal jõul raskustest välja ronida. Karm minevik on õpetanud pingutama ning nüüd on tema suurim soov pakkuda oma lastele paremaid elutingimusi ja kindlustada nende tulevik.


 

Kui Jane lapsena koolist tulles bussi ootas, saabus tema ellu traagiline pöördepunkt. Matustelt naasnud orkestri buss sõitis vaevalt 9-aastasele tüdrukutirtsule otsa ja lohistas teda meetreid maanteed mööda kaasa. Napilt elusalt pääsenuna tuli tal õppida uuesti rääkima ja kõndima. See pani aga pitseri kogu tema järgnevale elule. 


 

Ka segased suhted kodus viisid paljukannatanud lapse keeruliste olukordadeni koolis, mistõttu pidi ta toime tulema koolikiusuga nii kaasõpilaste kui ka õpetajate poolt. 


 

Täiskasvanuna on ta andnud endast kõik, et lapsed tema vigu ei kordaks. Jane ja tema abikaasa pingutused parema elu nimel ei ole jäänud märkamata kohalikule kogukonnale. Nii kirjutaski nende hea sõber, Antsla koguduse pastor Peeter Lemats “Südamesoovile”, et Jane rüblikueas pojad Tõnu ja Ilmar saaksid endale õppimiseks ja toimetamiseks paremad tingimused. 


 

Tänases osas tehakse saate ajaloo suurim kingitus, mis pakub paljunäinud perekonnale rõõmu pikaks ajaks. “Südamesoov” on Kanal 2 ekraanil täna õhtul kell 20.00.