Kanal 2 kodukujundussaade „Kodud rahaks“ eesotsas sisekujundusvõluri Merlin Miidoga asub täna kell 20:00 taaskord imelistele tegudele. Ees ootavad neli õde ja nende päevi näinud korter, millest suure pere naised on alustanud oma täiskasvanuelu.
 

Ühe kokkuhoidva pere neljast õest kõige noorem, Johandra-Lisett, ja vanim, Liis, võtavad endale väljakutse, mida asub lahendama kogu suur perekond. Väikese, kuid lummavalt kauni merevaatega kodu Tallinnas Kesklinna ja Lasnamäe piiril on jäänud pidama aega, kui maja alles ehitati. 

Saatejuht Keili Sükijaineni ja sisustusentusiast Merlin Miido märkavad korteris paljutki, mis kindlasti enne üürnike leidmist korda tuleb ajada. Maakler Maris Tämmo pakutud esialgne üürihind tundub küll kõrge, kuid tundub, et potentsiaali oleks veel märkimisväärselt kõrgemale sihtida.

Kodus, millest mitmed pere naised on alustanud oma täiskasvanuelu ja kus on kõige tihedamal ajal elanud koos isegi kolm neiut, ei ole pea 20 aasta jooksul olnud peeglit, millest võiks end täies pikkuses imetleda. Selleks, et kogu pilti ette saada, on seni olnud vaja ronida tualetipoti peale. Siseviimistlus on küll aastate eest kvaliteetselt tehtud, kuid ootab uue ajastu algust. Üleni oranžide seinte tänapäeva toomine, köögikappide lihvimine ja toonimine ning kõigi efektsete detailide loomine nõuab pingutust kogu perelt. 

Töötavast seltskonnast otsustavad õed välja jätta aga ema, tänu kellele kõigi jaoks alati avatud kodu üldse olemas on. See on omamoodi keeruline ülesanne, sest ema Raili on naine, kellele meeldib alati kõike teada ja end töökate tütarde plaanidest eemale hoida on raske. Uue ilme saanud korterisse sisse astumise emotsioone on aga keeruline sõnadega kirjeldada.

 

„Kodud rahaks“ üllatab uute ideede ja nippidega juba täna kell 20:00, Kanal 2-s.