Kanal 2 kokanduslahingu “Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema” hooaja viimases saates panevad oma kulinaarsed oskused proovile särav lauljatar Laura Põldvere koos ema Martinaga ja gurmaanist saatejuht Keili Sükijainen oma ema Annelyga.


Keili on tõeline toidunautleja ning gurmeeturist, kes valib oma reiside sihtkohti just selle järgi, kui head restoranid seal on. Ise ta end suureks kokaks ei pea ning köögis tuleb tal hästi välja pigem toidu tellimine ja praepannide kärsatamine. Keili jaoks on saates osalemine hea võimalus mugavustsoonist välja astuda ja katsetada oma uusi kulinaarseid oskuseid.
 

Ka konkurent Laura on suur gurmaan, kuid eelistab pigem hõrgutisi mekkida kui neid valmistada. “Nüüd on hea võimalus empsil öelda, mis mina teen. Muidu on see, et ma teen mingeid asju tema teadmata,” naljatleb Laura

Ent saates, kus pere on rambivalguses, on emotsioonid kiired üle keema. Juhul kui lapsevanem tunneb, et tema võsuke ei saa ülesandega hakkama, on tal võimalus vajutada paanikanuppu ja ise käed külge panna, kuid ka sellel on oma hind – kogu toiduvalmistamise aeg hakkab jooksma topeltkiirusel.

 

Võistlus läheb lahti ülla eesmärgi nimel, sest parima toidu eest võidetud auhinnaraha kingitakse heategevuseks.

 

Kuidas suured toidunautlejad Keili ja Laura köögis hakkama saavad, selgub juba laupäeval kell 19.30 Kanal 2s.