Alates homsest ootab Kanal 2 vaatajaid kahekordne rõõm, kui ekraanile jõuavad kaks kauaoodatud saadet. Põnevust ja lusti pakuvad heategevuslik kokandusvõistlus “Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema” ja kodumaine komöödiasari “Papsid”.

 

Koguperesaate “Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema” viiendal hooajal hakkavad heategevuse eesmärgil võidu kokkama armastatud Eesti meelelahutajad koos oma laste või vanematega. Nagu varasematel hooaegadel, valmistavad oma pere retseptide järgi stuudioköögis süüa ainult lapsed ja vanemad panevad proovile oma tempoka juhendamisoskuse. Valmis roogadele annab hinnangu tippkokk ja selgitab välja võitja, kes saab annetada 500 eurot heategevuseks ning edasipääsu järgmisesse saatesse.
 

Avasaates selgub, et kui köögilahingus kohtuvad näitleja Inga Lunge ja muusik Ruslan Trochynskyi, osutub eestlase temperament ukrainlase omast kordades tulisemaks! Aga seda väljakutset, mis ootab järgnevates episoodides ees ennustajaid Kirsti ja Merily Timmerit, ei oska isegi kaardid ette näha. 

 

Hooaja jooksul panevad oma kokandusoskused proovile Juss Haasma isaga, Eleryn Tiit emaga, Kirsti Timmer tütrega, Elina Netšajaeva emaga, Kristina Šmigun pojaga, Kethi Uibomägi emaga,Tarvo Krall tütrega, Getter Jaani isaga, Anna Levandi pojaga jt. Saade on Kanal 2s laupäeviti kell 19.30.

 

Kohe pärast kulinaarseid katsetusi kell 20.30 jõuab ekraanile telesari “Papsid”, mis jälgib nelja keskealise või sellele läheneva mehe püüdlusi hakkama saada elukaaslase ja eelkõige isana. Kõik neli peategelast seisavad silmitsi ootamatute väljakutsetega, mida lapsevanemaks olemine kaasa toob. Koos moodustavad nad aga ainulaadse segu neljast mõnikord suurepärasest ja mõnikord kohutavast vanemast. Nende lood on tõelised, dramaatilised ja toovad ekraanile isaks olemise katsumused, mis seni on jäänud tähelepanuta.

 

Sarja peaosades on Märt Pius, Priit Loog, Alo Kõrve, Tiit Sukk, Ott Sepp, Katrin Pärn, Evelin Võigemast ja paljud teised palavalt armastatud kodumaised tähed. Režissööritoolil on Anna Stepanova ja stsenaariumi kohandas eesti keelde Ott Sepp.


“Minu emps on kõvem kokk kui sinu ema” treiler:

 

“Papsid” treiler: