Sel laupäeval naaseb Kanal 2 ekraanile saatejuht Mart Normeti põnev persoonisaade “Öökülaline”. Homne episood viib televaataja külla ühele Eesti tuntumale näitlejale, Piret Kaldale, kelle karismaatiline isiksus ja mitmekülgne looming on võlunud publikut teatris, filmis ja televisioonis.
 

Piret Kalda on ka kirglik reisisell ja andekas hobikunstnik. Tema elu on olnud pühendatud mitmekülgsetele väljakutsetele ning tähtsuse järjekord on alati olnud selgelt paigas – esmalt pere ja alles seejärel töö.

Mart Normet läheb Kaldale külla Saaremaa kaugesse nurka, Sõrve poolsaarele, kus asub näitleja teine kodu. See juhtub täpselt päev pärast suurt suvetormi, mil Eestit tabasid rusikasuurused raheterad. Saates selgub, kuidas on Piret end sisse seadnud oma maakodus ja kuidas tal on õnnestunud ühendada kunst, pere ja armastus Saaremaa kauni loodusega.

Saate “Öökülaline” homne episood annab aimu sellest, kuidas tuntud näitleja ja kunstnik on leidnud inspiratsiooni ja tasakaalu oma elus. Samuti räägib rännuhuviline Piret Kalda oma lemmikpaikadest ja sellest, milliste väljakutsetega ta on silmitsi seisnud ning kuidas ta on kohanenud pärast suurt suvetormi.

Järgnevates saadetes jõuab Mart Normet veel külla Gerd Kanterile, Ott Leplandile ja Toomas Hendrik Ilvesele.

“Öökülaline. Piret Kalda” on Kanal 2-s laupäeval kell 20.30.