Ott Lepland on üks Eesti armastatumaid muusikuid, kes pole oma eraelu kuigipalju meediaga jaganud. Homme kell 20:30 avab ta Kanal 2 saates „Öökülaline“ esimest korda oma Tallinna kesklinna poissmehe-korteri ukse võõrale silmale. Lisaks igapäevaelu ülevaatele jagab ta televaatajaga oma käänulist teekonda lapstähest tõeliseks superstaariks.

 

Saatejuht Mart Normet püüab aru saada armastatud laulumehe Ott Leplandi saladusest, kelle leivanumbriks on võimsa kõlaga tõsised laulud. Samal ajal on Lepland suurepärane karakternäitleja huumorisarjas ning tõeline trennifanaatik, kes veedab tunde jõusaalis.

 

Ott Lepland on elanud justkui mitu elu. Kõigepealt lapstähena, olles väikese poisina suurnimi igas Eestimaa kodus. Seejärel kadus ta aastateks avalikkuse tähelepanu alt kuniks saabus aasta 2009 ja temast sai ametlikult superstaar. Mart Normetit ühendab Otiga Eesti laul 2012 ja sellele järgnenud eurovisioon Bakuus, kus Ott tuli lauluga „Kuula“ kuuendale kohale. Sealt alates on Otil olnud kindel koht eesti lauljate absoluutses tipus.“Elu algab mugavustsoonist väljas,” põhjendab Ott oma tihedat graafikut ja elustiili.

 

Kui lihtne või keeruline on Otil kohtingutel käia? Mis ikkagi on tema fenomen sõprade ja kolleegide arvates? Ja kuidas kõik Oti erinevad küljed ja kontrastid kahe päeva jooksul välja joonistuvad, see selgubki Öökülalise saates. Ott Lepland on üks neist kümnest artistist, kellega öökülaline Mart Normet on veetnud koos mitu nädalat Eurovisoonil ja töötanud mitmeid kuid selle õnnestumise nimel. “Seega võib sellest saatest oodata küsimusi, mida keegi teine küsida ei oskagi,” lubab Normet.

 

 

„Öökülaline. Ott Lepland“ on Kanal 2s homme kell 20:30.