Täna kell 20:30 toob Kanal 2 saade „Südamesoov“ ekraanile üksikema Relia loo. Kui abikaasa otsustas pere juurest lahkuda, jäi 34aastane Tartumaa naine üksi nelja lapsega ning sai kogu vastutuse enda kanda. Väga haige pisikese beebi kõrvalt pidi naine tegelema ka enda tervisega, et lapsed ei jääks mõlema vanemata.

 

Äkitselt üksikvanemaks jäädes oli naine olukorras, kus iga arstilkäik, sõidutamine ja abi koolitükkidega pidi tulema ainult temalt. Pere neljast tütrest noorim oli siis mõnekuune ning jäi peagi väga haigeks. Ema kuulis arstidelt, et ta peab olema valmis, et ühel päeval ta laps ei ärka.

 

Kuna kõiki perekonnas kimbutavad tervisemured ning Relial tuleb tihti toeks olla ka oma emale, on muidu kange naine jõudnud olukorda, kus julgeb küsida abi. Ja on üks tervisemure, mis mõjutab tohutult tema eneseusku ning paneb kartma oma elu pärast. Mis siis, kui ta neli tütart jäävad ka ilma emata?

 

Pinget lisab veelgi, et Relia pole saanud positiivset tagasisidet üheltki töövestluselt. Ta ise usub, et tööandjad hirmutab just see fakt, et ta kasvatab üksi nelja last. “Südamesoov” asub täitma Relia unistust, mis loodetavasti aitab üksi jäänud naisel kindlamalt eluga edasi minna.

 

Vapra üksikema lugu on Kanal 2 „Südamesoovis“ täna kell 20:30.