Roald Johannson põrutab täna palmidega palistatud paradiisisaarele Dominikaani Vabariiki, kus ühe kauni eestlanna süda tuksub ühes rütmis karismaatilise ja eduka Kanada ettevõtjaga. Lõuna-Eestist pärit Kersti elusaatus tõestab taaskord, et kõik on võimalik!

 

Roald Johannson toob täna vaatajateni loo täis saatuslikke õnnestumisi ja armumiste jada. “Oi kuidas mulle meeldivad romanilised armastuslood ja õnnelikud armunud inimesed,” sõnab Roald. See on peadpööritav lugu sellest, kuidas esialgsest külmast kohtumisest sündis aastatega sõprus, sõprusest aga armastus ning armastusest kooselu Kariibi mere helesiniste lainte vahel.

 

Lõuna-Eestist pärit Kersti suur elumuutus sai alguse fotograafiast, mis on viinud teda kokku sadade inspireerivate inimestega maailma eri otstes. Kersti on oma fotoaparaadiga läbi sõitnud 25-st riigist ning tema klientide hulka kuulub nii mõnigi rahvusvaheline kuulsus. Ning just kirg oma töö ja hobi vastu tõi saatuse kingitusena eestlanna ellu maailmakuulsa koolitaja Eric Edmeadese.

 

Kersti ja Eric meenutavad Kariibi mere lainte vahel jalutades nagu noori armunuid, kes ei suuda käsi teineteisest eemal hoida. Aga armunud ja samas ettevõtlike inimestena on edukal tandemil suur plaan pika ja õnneliku kooselu saladusi hakata ka laiema avalikkusega jagama. Nimelt on neil küpsemas idee oma podcastist, kus nad intervjueeriksid maailma kõige õnnelikumaid paare.

 


“Roaldi retked. Troopilised kirelõõmad” on Kanal 2s täna kell 20.30.