Lenna ja Lauri Ilmaveerel
L 19:30

Lauljatar Lenna Kuurmaa ja näitleja Lauri Mäesepp võtavad uues koguperesaates ette tohutu elumuutuse. Nad ostsid Setomaal, Obinitsa külas vana ja lagunenud kirik-koolimaja, et see renoveerida uhkeks Ilmaveere elamuskeskuseks koos tipprestorani ja kaunite numbritubadega. Nad said riigilt toetuse, võtsid laenu ja panevad mängu isiklikud säästud, et oma suur unistus teoks teha. Hullumeelne ettevõtmine kolme väikese lapse kõrvalt paneb Lenna ja Lauri peres proovile kõik, mis proovile panna annab.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav 14 päeva
H1:E3
Jõulud ja aastavahetus Ilmaveerel! Lenna ja Lauri tahavad jõulude ja aastavahetuse ajal ehitajad koju lasta ning perega puhata. Kas Lauril õnnestub ehitusplatsilt ära saada? Terve pere jääb haigeks ja pesamuna Kusti viiakse haiglasse! Ilmaveerel saavad valmis esimesed toad.
Kanal 2
H1:E4
Setomaa sügistalvine kaamos koos meeletu töörügamisega paneb Lenna ja Lauri suhte tõsiselt proovile. Lenna väsib ehitamisest ja võitleb väsimusega. Paar kaalub isegi talveks linnakorterisse kolimist. Lauri päevad mööduvad Ilmaveerel, kuid Lenna tahab, et ka kodus saaks valmis laste mängumaja ja uus kanakuut.
Kanal 2
H1:E5
Obinitsas on talgupäev ja Lauri juhtimisel puhastatakse järveäärset võsast. Kuidas üsna suletud Setomaa kogukond on Lenna ja Lauri Ilmaveere keskuse ehitamise vastu võtnud? Lenna tahab, et Lauri ehitaks lõpuni laste mängumaja ja pere hakkab taastama võsast välja tulnud vana suitsusauna.
Kanal 2