Küladetektiivid
E-R 14:55

Jõest leitakse puidutöölise Joseph Zirneri laip, mille juures on ka suur summa raha. Tänu Ulrichi piinlikule seigale, kus ta üritab Bobby kaudu õnnemängudega raha juurde teenida, jõuavad detektiivid ka Zirneri mõrva asjaoludele jälile.

  • PäritolumaaSaksamaa
  • Valmimisaasta2005
  • OsadesMax Müller, Marisa Burger, Karin Thaler
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H4:E2
Ematiigri naeratus
Sepp Sonnleiter, samanimelise talu omanik leitakse pussitatuna oma lehmakarja keskelt. Esimene kahtlustatav on tema vend, Gerhard Sonnleiter, kuna vennad olid talu tuleviku tõttu tülis. Mõrvatust jääb maha tema tailannast elukaaslane Amy, kes oli enne tihedalt seotud lihunik Ludwig Felleriga, kellele Sepp hiljem naise vahendamise eest võlgu jäi. Kas mõrvatule sai saatuslikuks võlg või hoopis kaunis asiaat?
Kanal 2
H4:E3
Kauni Barbara ihukaitsja
Kellakaupmees Werner Klauser lastakse Rosenbräu parkimisplatsil maha. Klauser tahtis müüa ühele kliendile kollektsiooni hinnaliste kelladega. Kahtluse alla satub Rolf Weber, kellakaupmehe kunagine kaastöötaja. Korbinian ja Ulrich pakuvad Klauseri kaunile lesele ihukaitseteenust ning jõuavad nii peatselt ka juhtumi lahenduseni.
Kanal 2
H4:E4
Mustad ikoonid
Saekaatri omanik Ludwig Kerscher leitakse tapetuna. Kahtluse alla langeb musta äri ajanud eestööline Volker Prechtl. Uurimise edenedes selgub, et tapetul olid halvad suhted oma rahahädas poja Michaeliga. Mõrvamotiiv leiduks ka antiigikaupmehel, kelle jaoks Ludwig varastatud ikoone smuugeldas. Korbinianile teevad muret tallu palgatud välismaa remondimehed.
Kanal 2
H4:E5
Tappev lõhn
Talumees Konrad Lettneri laip leitakse silotornist, uks väljastpoolt suletud. Tema naaber Sepp Vöst oli esimene, kel oli põhjust mees tappa, kuid paraku on Vöstil hea alibi. Samal ajal kui Satori ja Hofer otsivad mõrvarit, püüavad Marie ja Leo leida sobivat voodit.
Kanal 2
H4:E6
Kuningas Ludwigi uus ohver
Kui tapetakse härra Zirngibl, langeb kahtlus kõigepealt ta naise armukesele, kuid paarikesel näib olevat raudkindel alibi. Zirngibl oli ajaloohuviline, kes uskus, et legendaarne Baieri kuningas Ludwig mõrvati ja oli selle veendumuse pärast nii mõnegi tulise lahingu pidanud. Zirngibli leselt aga kuulevad Satori ja Hofer tema mehele tehtud anonüümkõnedest.
Kanal 2
H4:E7
Viimane vorst
Ettevõtja Rainer Zylenka istub koos konkurentidest abielupaari Kniebichleritega ühise laua taha, et asjad sirgeks rääkida, kuid leppimise asemel lõpeb lepituseine Zylenka surmaga - tema vorst oli mürgitatud. Segadust külvab proua Stockl, kes peale selgeltnägija juures käimist kardab, et Satori ja Hofer on surmaohus.
Kanal 2
H4:E8
Uppunud omavahel
Werner Barner leitakse oma paadist maha lastuna ja esimesena kahtlustatakse mõrvas tema naist, kel oli vägivaldse mehe kõrval väga raske elu. Järgmisel päeval leitakse Franz Pichli laip ja taas langeb kahtluse alla abikaasa, kuna mees oli truudusetu seelikukütt. Ootamatult selgub aga tapetute seos murdvarguste seeriaga.
Kanal 2
H4:E9
Rosenheimi võmm
Köögiviljakaupmees Heinz Schlichting teatab oma auhinnatud küüliku röövimisest. Peagi tapetakse tema küülikukasvatajate seltsi konkurent Walter Markreiter. Marie tahab linnavalitsusse tööle minna ja Korbinian püüab õe plaani nurjata. Mohr ja Stockl lähevad koos flirdikursusele ning tulemused ei lase kaua oodata.
Kanal 2
H4:E10
Mõrv paradiisis
Sommeljee Tatjana Rollmann leitakse tapetuna hotelli Paradiis veinikeldrist. Üsna kiiresti selgub, et tal oli hotelli omaniku Ferdinand Bruxneriga armulugu. Kuid mees näitab ähvarduskirja, mis lubab oletada, et tema võib olla järgmine ohver. Või oli see hoopis kaval käik endalt kahtluse ära juhtimiseks?
Kanal 2