Valelikud võrgutajad
E-N öösel

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2012
  • OsadesTroian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale
H3:E12
Naistapja
Maya mõrvar tabatakse ning Emily satub kahe tule vahele. Keegi lähedane reedab sõbrad.
Duo 4
H4:E8
Täielik läbikukkumine
Caleb ja Toby asuvad koos uurima A-d ja seda, mis juhtus põlengu päeval. Ezra pole päris kindel, kuidas ta sobitub Aria ellu. Hanna püüab normaalselt käituda.
Kanal 2
H3:E13
Sünge sõit
Komm või pomm? Rosewoodis sõidab halloweeni puhul ringi kummitusrong, mis tõotab tõeliselt tormilist pidu. Üllatuskülalisena esineb Adam Lambert.
Duo 4
H4:E9
Süüdlase käsiraamat
Caleb üritab Hannat veenda Mona ebausaldusväärsuses. See aga tõukab Mona oma usaldusväärsust ootamatul moel tõestama. Emily taaskohtub oma kunagise ülemuse Zoega.
Kanal 2
H3:E14
Tal on nüüd parem
Mona kuulutatakse haiglas terveks ja ta naaseb valelike võrgutajate suureks meelehärmiks kooli.
Duo 4
H4:E10
Sügavustesse
Paige korraldab Emilyle sünnipäevaks üllatuspeo. Mona isetu tegu toob Hannale ja ta emale vahelduseks ka ühe hea uudise.
Kanal 2
H3:E15
Mona maania
Aria, Emily, Hanna ja Spencer on veendunud, et Mona mängib taas oma nurjatud mänge, kuid kas nad suudavad seda ka tõestada? Aria on üha enam oma isa pärast mures.
Duo 4
H4:E11
Peeglil on kolm nägu
Proua DiLaurentis pakub Emilyle võimalust kolida Ali kunagisse tuppa. Aria avastab Jake’i asjadega tegeledes potentsiaalse juhtlõnga.
Kanal 2
H3:E16
Jagatud kannatused
Meredith aitab haige Aria eest hoolitseda, kuid tema abil võib olla ka varjatud tagamõte. Spencer üllatab Tobyt nende suhte aastapäeva puhul.
Duo 4
H3:E17
Praepannilt põrgusse
Kas saladuse varjamine sunnib tüdrukud tegudele, mis ajavad olukorra ainult hullemaks? Emily saab teada, mida Ali võis suvel enne oma surma varjata.
Duo 4
H4:E12
Põrmusta see lits
Ezra naaseb Aria juurde just siis, kui ta on otsustanud oma eluga edasi minna ja Jake’iga olla. Vesterni-teemalisest tantsupeost saab mäng A-ga. Kaasõpilane jälitab Hannat.
Kanal 2
H3:E18
Minu jaoks surnud
Alisoni pere valmistub pärast tema säilmete kätte saamist uueks matuseks. Tüdrukud ei suuda jõuda üksmeelele, kas minna taas mälestusüritusele või mitte. Emily külastab doktor Sullivani.
Duo 4
H4:E13
Nüüd sa näed mind, enam mitte
Kummaline mõistatus Alt viib võrgutajad Ravenswoodi, kus neid ootab ees šokeeriv avastus.
Kanal 2
H3:E19
Mis saab murtud südametest?
Spencer elab oma viha Mona peale välja. Aria märkab, et ta veedab üha rohkem aega Wesiga. Emily ja Jason teevad koostööd.
Duo 4
H4:E14
Elu pärast surma
Võrgutajad leiavad vihje, mille kohaselt võib Ali endiselt elus olla ja rikuvad selle käigus Ravenswoodi linna päeva tähistamise. Caleb leiab Mirandas sarnase hinge.
Kanal 2
H3:E20
Suures supis
Uurija Wildeni kohta saadud uue info valguses otsivad Aria, Emily ja Hanna vastuseid uurija mineviku kohta. Spencer leiab õla, mille najal nutta.
Duo 4
H4:E15
Kes on kirstus?
Kui Alison on endiselt elus, siis kelle surnukeha oli tema kirstus?
Kanal 2
H3:E21
Mis silmist, see meelest
Spencer on valmis rääkima, kuid Emily ei ole valmis teda ära kuulama. Hanna abistab oma ema ja varjab uut saladust.
Duo 4