Valelikud võrgutajad
E-N öösel

 

Seksikas põnevusdraama neljas neiust, kes kohtuvad taas pärast nende kamba liidri Allisoni aastatagust salapärast kadumist.


Tüdrukud hakkavad saama sõnumeid kelleltki A-lt, kes ähvardab nende süngeimad saladused päevavalgele tuua. Kõhedust tekitab asjaolu, et sõnumid jätkuvad ka pärast Alisoni surnukeha leidmist. Näiliselt täiuslikku elu elavatel tüdrukutel on valgustkartvaid saladusi küllaga ja kaotada on palju - muuhulgas nii populaarsus kui ka sõbrad...

  • PäritolumaaUSA
  • Valmimisaasta2010
  • OsadesTroian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale
H1:E19
Uus kahtlusalune
Spenceri vanemad kaaluvad tüdruku psühholoogi jutule viimist. Ashley viskab Calebi majast välja ning Hanna ja Caleb veedavad öö koos. Üksteisele pakuvad seltsi nii Emily ja Paige kui ka Spencer ja Toby. Politsei leiab uue kahtlusaluse.
Kanal 2
H1:E20
Kaitse mind
Politsei otsib Spenceri maja läbi. Emily on Paige’i ja Seani peale armukade. Tüdrukud avastavad Calebi seotuse Jennaga ja Hanna lõpetab suhte. Aria ema saab teada, et Arial on kavaler, mis ajab omakorda tüdruku vanemad uuesti tülli.
Kanal 2
H1:E21
Võitlus deemonitega
Aria saab Ezra kohta midagi ehmatavat teada. Caleb on linnast lahkumas, kuid Hanna jääb endale kindlaks ega leebu. Inspektor Garrett jälgib tüdrukuid hoolikamalt, kui arvata võis. Emily leiab Alisoni jäetud võtme, mis viib uute tõenditeni.
Kanal 2
H1:E22
Kellele lüüakse hingekella
Tüdrukud jõuavad vastustele lähemale ja A tabamisel on abiks ka inspektor Garrett, kuid kas kõik on ikka nii, nagu näib? Ezra saab ülikoolist tööpakkumise, Spenceri ja Melissaga juhtub õnnetus. Emilyt ootab ees kolimine.
Kanal 2
H2:E1
Koletis elab veel
Sarja teise hooaja alguses on tüdrukud pärast juhtunut igaühe huviorbiidis ja vanemad suunavad nad psühholoogi jutule. Aria võtab Ezraga aja maha. Caleb naaseb linna ja üritab Hannaga lepitust leida. Spencer avastab Melissale tulnud salapärase sõnumi, mis võib olla saadetud Ianilt.
Kanal 2
H2:E2
Aeg hüvasti jätta
Tüdrukud peavad vanemate nõudmisel üksteisest lahus olema. Spencer toetab Toby plaani Rosewoodist lahkuda. Aria pole kindel, kas on valmis Ezraga suhet jätkama. Linna naasnud Alisoni venna Jasoni tegevus näib tüdrukutele kahtlane.
Kanal 2
H2:E3
Kahtlus närib hinge
Aria liitub ülikooli juures keraamikakursusega, kust leiab aga eest ka Jenna. Emily püüab endiselt leida võimalust Rosewoodi jäämiseks. Hanna üritab kaasa aidata vanemate teineteise leidmisele. Spencer valmistab Tobyle üllatuse.
Kanal 2
H2:E4
Saame kokku
Hanna ja Caleb toetavad Lucast kohtingul. Spencer otsib Wrenilt vastuseid ja on kindel, et Melissa teab Iani asukohta. Emily on juba valmis emale võltskirja kohta tõtt rääkima, kuid Samara tõttab appi. Aria saab teada, et Mike varjab midagi.
Kanal 2