Roaldi retked
P 14:00

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2020
Saade on järelvaadatav 14 päeva
H2:E7
Mehhiko disainiäss
Saaremaalt pärit Age Salajõe jättis 17-aastasena kooli pooleli ja läks õnne otsima laia maailma. Ta elas aastaid Londonis ja New Yorgis kuniks maandus Mehhiko pealinnas Mexicos ning on sealtpeale teinud lennukat karjääri kogu Ladina-Ameerika disainimaastikul. Roald Johannson on tunnistajaks ühele järjekordsele inspireerivale elusaatusele ning veendub, et 33-aastane eestlanna on tõusnud oma disaini- ja kunstiprojektidega maailmas tipptegijate hulka.
Kanal 2
H3:E1
Aafrika safarikuninganna
Roald Johannson toob teieni inspireerivate elusaatusega eestlaste lood üle terve planeedi. Sedapuhku võtab julge saatejuht ette raske teekonna Lõuna- Aafrika savanni, kaelkirjakute ja antiloopide keskele, kuhu Haapsalust pärit eestlanna Annica on rajanud tõelise maapealse paradiisi, oma isikliku unistuste safari!
Kanal 2
H3:E2
Ameerika toitumisprofid
Öeldakse, et sa oled see, mida sa sööd. Just kvaliteetne toitumine on tänapäeval tervisliku eluviisi lahutamatu osa. Roald Johannson lendab sel nädalal Ameerika Ühendriikidesse, Hawaii saartele ja Californiasse, ning kohtub eestlaste Marki ja Kristeliga, kelle jaoks õigest toitumisest on kujunemas omamoodi missioon ja elutöö!
Kanal 2