Reede ÕHTU!
R 20:30 · Kordus L 12:55

“Reede Õhtu!” nüüdsest pikem, lõbusam ja publikuga!

“Reede Õhtu!” alustab sel hooajal pool tundi varem, kell 20.30 ning kestab pool tundi kauem. See tähendab, et lõbusate ja mänguliste voorude vahel on oodata üllatusi nii boonusvoorude kui kingituste näol. 

Lisaks saadab sellest hooajast alates kogu võistlusi ka kohapealne publik, kes häälekalt kõigile kaasa elab.
 

  • PäritolumaaEesti
Saade on järelvaadatav 365 päeva
H3:E21
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänased võistlejad on Eesti korvpalli üks värvikamaid persoone Andres Sõber ja pea sama värvikas spordikommentaator Kalev Kruus. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Duo 4
H3:E29
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Saate erikülalised on kulturist, treener ja sporditegelane Ott Kiivikas koos oma tütre fitness-sportlase Amani Kiivikasega. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Kanal 2
Kanal 2
H3:E22
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Seekord panevad oma võimed proovile Spordiaasta tähed 2023 galal aasta naissportlaseks nimetatud ujuja Eneli Jefimova ja tema treener, aasta treeneriks tituleeritud Henry Hein. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Duo 4
H3:E30
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud “Reede Õhtu!” saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänase saate erikülalised on ansambel Trafficust, muusikud Stig Rästa ja Silver Laas. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Kanal 2
H1:E27
Õhtu meeskond eesotsas saatejuhtide Pireti, Jüri ja Robiga muudavad nädalavahetuse eelõhtud veelgi mängulisemaks, pöörasemaks ja lõbusamaks. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
Kanal 2