Armastuse malev

Üheksa vallalist noort kogunevad Körtpärtli tallu otsima armastust ja restaureerima vana elumaja. Tõsielueksperimendiga pannakse proovile Eesti kirjandusklassika kõige levinuim tsitaat „tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus“. Suhete loomiseks tuleb osalistel kohe moodustada paarid, kes elavad ja töötavad koos. Maha peetakse esimene pöörane pidu ja hommikul tuleb nii mõnelgi osalisel valimatult lendu lastud sõnu kibeldalt kahetseda.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2021
Saade on järelvaadatav 14 päeva
H1:E9
Välja tuleb Liina ja Sandri hästihoitud saladus. Teised osalised katsuvad aru saada kas värske paar on ikka päriselt suhet loomas või sõlmiti ratsionaalne liit auhinnaraha võitmiseks? Liina ja Sander saadetakse sisutuspoodi ja tülliminekuvõimalus on jälle käeulatuses. Angela ja Rauno tähistavad sünnipäeva ja teiste suunas lendavad ootamatult krõbedad sõnad. Kas Stepan ja Karl leiavad endale kaaslased ja millised paarid pääsevad finaali 10 000 euro nimel võistlema?
Duo 4
H1:E10
Suur finaal!
Paarid lähevad viimasele, üliromantilise kohtingule. Kas Sander ja Liina suudavad tülitsemiseta lõpuni välja vedada? Millega üllatab Rauno Angelat? Kas Jaan ja Mari-Liis leiavad tee ühiseks edasiminekuks või lõpebki nende armulugu malevas? Finaalsaates saab näha, milline näeb välja täielikult renoveeritud ja sisustatud Körtpärtli talumaja ja selgub paar, kes võidab 10 000 eurose auhinnaraha.
Duo 4
H2:E1
Kirglik suhtereality!
Üheksa vallalist noort kogunevad Järvamaale Salu tallu otsima armastust ja restaureerima vana saunamaja. Kas hullu moodi tööd tehes tuleb armastus, nagu ütleb kirjandusklassika või tekitab koos töötamine hoopis tülisid? Kirgliku suhtedraama avasaates moodustavad osalised paarid, kes elavad ja töötavad koos. Esimeste päevadega saab selgeks, et kõik pole kuld mis hiilgab ja esmapilgu põhjal tehtud kaaslasevalikuid tuleb kibedalt kahetseda. Saatejuht on Eesti seksikaim naine Grete Paia.
Duo 4
H2:E2
Armastuseotsinguil noored peavad maha esimese suurema peo ja pimeduse varjus aetakse tünnisaunas armuasju. Öised romantilised seiklused tulevad välja ja saatuse irooniana peavad tülis noored minema „romantilisele“ kohtingule. Kristi ja Kermo tormiliselt alanud suhe kisub kohe kiiva. Mida teeb Siim, et Maarja-Liisi süda tagasi võita?
Duo 4
H2:E3
Saatesse saabub jokker ja lööb osaliste paarivahetusplaanid segamini. Maarja-Liis ja Gabriel lähevad esimesele romantilisele kohtingule, kuid neiu pole kindel, kas ta tegi üldse õige valiku. Jokkeri saabumispidu muutub ühe neiu jaoks õudusunenäoks.
Duo 4