Ma näen su häält
P 20:05 · Kordus L 14:30

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H4:E1
Uus hooaeg!
Parima meelelahutussaate EFTAga pärjatud muusikaline arvamismäng alustab neljandat hooaega. Nõunikena annavad mängijatele asjatundlikke soovitusi Evelin Võigemast, Mart Juur, Tõnis Niinemets, Estoni Kohver ja uue püsinõunikuna Kristel Aaslaid. Esmakordselt saate ajaloos peab lõpuduetti esitama aga üks nõunikest: kas Kohvri lavapartneriks saab aga laulja või teeskleja? Saadet juhib Piret Laos.
Kanal 2
Kanal 2
H4:E2
Piret Laose juhitud muusikalises nuputamismängus tuleb ilma laulu kuulamata ära arvata, keda on õnnistatud taevaliku lauluoskusega ning kes üksnes väidab, et peab viisi. Arvajapaarile annavad sel korral nõu Evelin Võigemast, Tõnis Niinemets, Kristel Aaslaid, Mart Juur ning külalisnõunik Inger, kellel tuleb saate lõpus viimase allesjäänuga ka duetti esitada. Kas lavapartneriks saab suurepärane laulja või hoopis meisterlik teeskleja?
Kanal 2
Kanal 2
H4:E3
Kas inimese lauluoskusest on võimalik aimu saada isegi siis, kui me teda laulmas ei kuule? Tänasteks arvajateks on parimad sõbrannad Marleen ja Viivika, kellele annavad parimaid soovitusi karastunud nõunikud Evelin Võigemast, Tõnis Niinemets, Kristel Aaslaid ja Estoni Kohver. Seekordseks külalisnõunikuks on laulja Tanja Mihhailova-Saar. Eelmisel korral saates käies sai Tanja esitada lõpuduetti lauljaga. Kas sel korral terendab samuti kaunis duett või suudab mõni osav teeskleja kõiki ninapidi vedada ning arvajapaarilt 2024 eurot ära napsata? Parima meelelahutussaate EFTAga auhinnatud showd juhib Piret Laos.
Kanal 2