Minu kodu on parim

Saatejuht Johanna Griggs tervitab kuut uut „Minu kodu on parim“ meeskonda nende uues kodubaasis ning teatavaks tehakse esimese väljakutse reeglid.

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2019
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H7:E18
Vennad Tim ja Mat Victoriast näevad esimest korda oma renoveeritud 50-ndatest pärit maja. Kas meeskonnad on vendade nõutud kodureeglitest kinni pidanud?
Duo 4
H7:E19
Sunshine Coasti paar Shayn ja Carly annavad üle oma tillukese kahekorruselise telliskivimaja võtmed. "Väikesest kastist kiiresti välja kasvanud" pere soovib meeleheitlikult oma kodu uuendada.
Duo 4
H7:E20
Tänaõhtuses „Minu kodu on parim“ saates võitlevad meeskonnad Shayni ja Carly kodu renoveerimisel pilkupüüdva eseme võidu nimel. Staarideks, nagu ikka, Johanna Griggs, Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore.
Duo 4
H7:E21
Meeskonnad pingutavad selle nimel, et kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore saaksid täna nende renoveeritud tsoonidele oma hinnangu anda.
Duo 4
H7:E22
Kohtunike hinded on käes, kuid Shayn ja Carly võivad edetabelit veel muuta. Kuidas nemad oma ümberkujundatud kodu hindavad? Kas nende antud hinded on mõnele meeskonnale hoobiks?
Duo 4
H7:E23
Katie ja Alex annavad üle oma Uus-Lõuna-Walesis Lõuna-Tablelandsis asuva maalähedase maja võtmed. Nende 1800. aastatel ehitatud paradiisis on vähe hoiukohti, lisaks on hakanud maja nende ümbert lagunema.
Duo 4
H7:E24
Meeskonnad võistlevad Katie ja Alexi maalähedases kodus pilkupüüdva eseme väljakutses. Osades Johanna Griggs, Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore.
Duo 4
H7:E25
Meeskonnad pingutavad selle nimel, et saada oma tsoonid valmis ajaks kui kohtunikud Jamie Durie ja Laurence Llewelyn-Bowen neid hindama tulevad. Milline meeskond avaldab kohtunikele enim muljet ja saavutab varakult eelise teiste ees?
Duo 4
H7:E26
Abielupaar Katie ja Alex Uus-Lõuna-Walesist näeb esimest korda oma renoveeritud maja. Kas meeskonnad on järginud kõiki olulisi kodureegleid?
Duo 4
H7:E27
Joh tutvustab meeskondadele perekonda, keda on räsinud laastav tulekahju. Kõik võistlusesse allesjäänud meeskonnad pingutavad rohkem kui kunagi varem, et ehitada neile uus kodu, mis pere taas kokku tooks.
Duo 4