Minu kodu on parim

Saatejuht Johanna Griggs tervitab kuut uut „Minu kodu on parim“ meeskonda nende uues kodubaasis ning teatavaks tehakse esimese väljakutse reeglid.

  • PäritolumaaAustraalia
  • Valmimisaasta2019
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H7:E6
Kohtunike hinded on käes, kuid nõudlikud majaomanikud Pete ja Courtney võivad kogu mängu pea peale pöörata. Kuidas nemad oma kallist kodu hindavad?
Duo 4
H7:E7
Nüüd on Lõuna-Austraaliast pärit Lisa ja Andy jaoks käes aeg üle anda oma nn. 1970-ndate õudusunenäo võtmed. Paar ei jõua ära oodata, millal meeskonnad nende kodu reeglitele vastavalt korda teevad.
Duo 4
H7:E8
Meeskonnad näevad vaeva, et muuta Lisa ja Andy 1970. aastate tumedatest tellistest õudusunenäo unistuste koduks. Milline meeskond täidab kodureeglid ja võidab selle väljakutse?
Duo 4
H7:E9
Lisa ja Andy tumedatest tellisest õudusunenäo täielik muutumine on ära nähtud. Kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore peavad otsustama, kas meeskonnad on järginud kõiki olulisi kodureegleid.
Duo 4
H7:E10
Kõik meeskonnad on teinud kõvasti tööd Lisale ja Andyle Põhjamaadest inspireeritud kodu loomiseks. Kuidas aga hindab oma värskelt renoveeritud kodu Adelaide'i paar?
Duo 4
H7:E11
Surfiõed Mikaela ja Eliza annavad üle oma Margaret Riveri piirkonnas asuva kodu võtmed. Tüdrukutel, kes sooviksid oma lahutatud emale uut algust, on meeskondade jaoks ranged kodureeglid.
Duo 4
H7:E12
Pilkupüüdva eseme väljakutse. Meeskonnad on Mikaela ja Eliza perekodu muutmisel surve all. Millise meeskonna pilkupüüdev ese on parim?
Duo 4
H7:E13
Meeskonnad pingutavad, et Mikaela ja Eliza kodule viimast lihvi anda, enne kui kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore oma otsuse teevad. Milline meeskond kohtunikele muljet avaldab?
Duo 4
H7:E14
Profisurfarid õed Mikaela ja Eliza ning nende ema näevad oma renoveeritud kodu esimest korda. Kuigi kohtunike hinded on selgunud, võib õdede hinnang veel mängu muuta.
Duo 4
H7:E15
Puuseppadest vennad Tim ja Mat Victoriast annavad Timi 1950. aastast pärit voodrilaudadega kaetud maja võtmed üle. Maja pole 50 aastat puututud, nii et meeskondi ootab ees korralik väljakutse.
Duo 4