Igavene armastus

Nihan ja Kemal armusid teineteisesse esimesest silmapilgust. Ent Emir ei kavatse selle armastusega leppida ja kasutab Nihani ainsat nõrkust, et survestada teda endaga abielluma. Kas Nihan murdub surve all või peab vaatamata kõikidele asjaoludele vastu?

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E116
Hakanil keelatakse Ozani juhtumit edasi uurida, kuid ta jätkab seda salaja. Zeynep saab haiglas teada, et kaotas lapse. Emir tuleb teadvusele ja kuuleb, et Kemali tulistatud kuul on tema kehas. Ta on ühest jalast liikumisvõimetu. Vildan kutsub Zeynepi enda juurde, et lapselapsest rääkida.
Duo 4
H1:E117
Nihan pääseb vanglasse Kemalit vaatama, aga Kemal keeldub kokkusaamisest. Asu saadetud ajakirjanikud piiravad Nihani ümber ja Nihan tunnistab, et saab Emiriga lapse. Nihan plaanib põgenemist koos Vildaniga. Emir nõuab, et Galip otsiks Nihani üles ja hoiaks teda kinni. Leyla saab Kemaliga kokku ja ütleb talle, et Nihani laps pole tema oma. Vildan saab teada, et Zeynepi rasedus katkes.
Duo 4
H1:E118
Kemal vabaneb vanglast. Nihani laps röövitakse ja ta on sunnitud Istanbuli naasma.
Duo 4
H1:E119
Kemal jätkab kättemaksu ellu viimisega. Nihan laseb Emiri jälitada, et oma tütart leida.
Duo 4
H1:E120
Kemal tuleb vanglast koju ja Fehime korraldab piduliku õhtusöögi. Vanemad nõuavad, et Zeynep ka tuleks. Zeynepil pole last kuhugi panna ja ta võtab lapse peole kaasa. Nihan läheb ema vaatama ja too küsib Denize järele. Nihan valetab kõigile, et laps on isa juures paariks päevaks. Kemal vihastab, et Zeynep julges tema ette ilmuda.
Duo 4
H1:E121
Emir vihastab, kui kuuleb, et Zeynep viis lapse oma vanemate juurde. Nihan käsib Emiril last rahustada. Hakan räägib Nihanile, et ei saa teda kuidagi aidata, kuid töötab Emiri heaks. Nihan palub Kemalilt abi, kuid Kemal keeldub ja nõuab, et nad enam ei kohtuks. Nihan läheb Emiri juurde tagasi, et koos oma lapsega olla.
Duo 4
H1:E122
Emir kutsub Asu kokkusaamisele. Kemal näeb surnuaias Nihani. Emir on uude majja palganud endised töötajad. Nihan läheb Vildanile Leyla juurde järele ja viib enda juurde elama. Emir võtab Asu käest pooled tema firma aktsiatest endale.
Duo 4
H1:E123
Zeynep saab teada, et politseil on jätkuvalt kahtlusi seoses Ozani surmaga. Kemal teeb oksjonil tähtsa ostu, teadmata ise, et on seega taas Emiri äripartneriks saanud. Õhtusöögil tuleb välja, et Asu on Kemali selja taga tegutsenud. Nihan teeb reporteritele üllatava avalduse.
Duo 4
H1:E124
Fehime nõuab Zeynepilt vastust selle kohta, kus too õhtul käis ja Zeynep sepitseb kokku järjekordse vale. Nihan laseb juristil koostada abielulepingu paberid. Emir ilmub Kemali koosolekule tehingupartneritega ja teeb seal kaevanduslubade ostuks oma pakkumise.
Duo 4