Igavene armastus

Nihan ja Kemal armusid teineteisesse esimesest silmapilgust. Ent Emir ei kavatse selle armastusega leppida ja kasutab Nihani ainsat nõrkust, et survestada teda endaga abielluma. Kas Nihan murdub surve all või peab vaatamata kõikidele asjaoludele vastu?

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2015
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H1:E1
Noor tudeng Kemal kohtab bussis põgusalt imekaunist neidu, keda seejärel unustada ei suuda. See ei jää neil aga sugugi viimaseks kohtumiseks – saatusel on Kemali ja Nihaniga omad plaanid.
Duo 4
Duo 4
H1:E2
Nihani ja Kemali kohal hõljuvad murepilved. Nihani saladus tuleb ema ees avalikuks. Kas see aga pehmendab Vildani südant?
Duo 4
Duo 4
H1:E3
Nihan soovib Kemaliga Zonguldaki kaasa minna, kuid Emiri kuri plaan rikub kõik ära. Zonguldaki kaevanduses juhtub õnnetus.
Duo 4
Duo 4
H1:E4
Kemal saabub Istanbuli, ärikohtumisele Emiri firmasse. Zeynep palub Nihani abi oma näitlejakarjääri edendamisel. Nihanile tundub, et ta nägi Kemali ja ta läheb Leyla juurde, lootuses saada temalt infot.
Duo 4
Duo 4
H1:E5
Ees on Nihani ja Emiri viies pulma-aastapäev, kuid abielu pole sugugi roosiline. Nihan silmab üle aastate naasnud Kemali ja kaua alla surutud tunded ei lase end unustada.
Duo 4