Tähtede täht
P 20:05 · Kordus L 14:30

Uhke muusikalise telešõu uus hooaeg toob lavale uued artistid, uued muusikažanrid, uued eksperdid ja uue hääletussüsteemi, mis kaasab ka televaatajad. Kaheksa säravat artisti on vastu võtnud julge väljakutse ja panevad end proovile muusikastiilides, milles pole neid varem kunagi nähtud. Võistlema asuvad Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste. Parimast parim selgitatakse välja muusikali, ooperi, jazzi, eurodisco, punki, latiino žanrites.  Saadet juhib šarmantne Jüri Butšakov.

  • PäritolumaaEesti
  • Valmimisaasta2024
Saade on järelvaadatav 30 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E2
Kaheksa tuntud lauljat startisid päris raskele rännakule. Igal nädalal tuleb neil esineda uues žanris ning püüda seeläbi punkte nii stuudioekspertidelt kui ka televaatajatelt kodudes. Täna ootab meid ees diskoteek, sest lauljatel tuli leida esituseks hitt eurodisko hiigelaegadest. Tulekul on nii pesuehtsat italot, magusat saksa kraami ja ka lahedat sündipoppi. Seda kõike hindab stuudios diskojõudude peastaap, mille ülemjuhatajaks on DJ Mart Juur. Mart on täna staapi appi kutsunud tõelised diskoveteranid, kelleks on loomulikult Madis Modern ja Toivo Talking ehk Peeter Oja ja Andrus Vaarik. Kogu seda meeleolukat õhtut juhib sõnaosav ja karismaatiline Jüri Butšakov.
Kanal 2
H2:E3
Kaheksa säravat lavatähte peavad täna end proovile panema džässis – žanris, mis on küll mitmele neist tuttav, aga mis neis kõigis tekitab aukartust. Imeliste esitustega üllatavad Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste. Ekspertide laua taga võtavad Mart Juure kõrval sel korral istet tippmuusikud Kadri Voorand ja Siim Aimla. Meid ootab maagiline õhtu täis pimestavat glamuuri ja ehedaid emotsioone! Õhtut juhib sõnaosav ja karismaatiline Jüri Butšakov.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E4
Pärast imekauneid džässinumbreid peavad lavatähed tegema totaalse kannapöörde ja rändama pöörasesse punkmuusika maailma. Eeskätt popmuusikat tegevatele tähtedele on see stiil suureks väljakutseks, aga õnneks aitab neil proovides hääle kähedaks karjuda Winny Puhhi solist Indrek Vaheoja. Tanja Mihhailova-Saare, Saara Nüganeni, Anett Kulbini, Eleryn Tiidu, Ott Leplandi, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste esituses kõlavad muu hulgas nii Propelleri, J.M.K.E. kui ka The Clashi suurimad hitid. Meeleolukat õhtut juhib sõnaosav ja karismaatiline Jüri Butšakov.
Kanal 2
Kanal 2
H2:E5
Kui miski meelitab muidu tagasihoidliku eestlase tantsupõrandale, siis on need muidugi hoogsad latiino-hitid. Kutse tantsule esitavad Tanja Mihhailova-Saar, Saara Nüganen, Anett Kulbin, Eleryn Tiit, Ott Lepland, Carlos Ukareda, German Gholami ja Antti Kammiste. Neile on see muusikastiil suureks väljakutseks, sest lisaks laulmisele tuleb täna väga suurt rõhku panna ka lavalisele liikumisele. Lisaks Mart Juurele hindavad etteasteid laulja Gerli Padar ja eelmise hooaja ekspert Andrei Zevakin, kes mõlemad fännavad latiinorütme. Meeleolukat muusikaõhtut juhib alati särtsakas Jüri Butšakov.
Kanal 2