Armastuse hind
E-R 15:55

  • PäritolumaaTürgi
  • Valmimisaasta2023
  • OsadesAfra Saraçoglu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santircioglu
Saade on järelvaadatav 14 päeva
Saade on nähtavvaid Eestis
H2:E53
Ferit on haavunud, kui kuuleb vanaisalt, et peab Seyranile kätte maksma. Abidin ja Suna kurdavad teineteisele oma muresid. Sanlide pere saabub Sehmuzi koju. Ifakat keeldub Orhani palvest, sest ei soovi Halisit reeta. Ferit läheb oma ema korterisse, kus ka Seyran elab. Gülgün on oma poja pärast mures ja veenab Seyranit tema juurde jääma. Korhanite töötajad on õnnetud seepärast, kuidas neid koheldakse. Ifakat hoiatab Sunat tema käitumise pärast ja soovitab tal Seyraniga rääkida.
Kanal 2
H2:E54
Seyranit masendab Suna käitumine. Zerrini vestlus Esmega paljastab karmi reaalsuse, millega tal silmitsi tuleb seista. Ferit veenab Seyranit, et minna sõbralikult lahku. See muudab õhkkonna hetkeks rahulikumaks. Seyran on nõus minema Feritiga õhtusöögile, et algatada lahutusprotsessi. Ent tal pole aimugi, milline ebameeldiv üllatus teda ees ootab. Ferit mängib Halis Korhani plaanis suurt rolli.
Kanal 2
H2:E55
Kuigi Seyran tunneb kahetsust selle pärast, mida ta põhjustanud on, on Feritil plaan talle haiget teha. Ferit pälvib oma vanaisa Halisi usalduse. Ferit ütleb Sunale, et Ifakat vaid mängib temaga. Sunal tekivad Kaya suhtes kahtlused, kui ta näeb Kaya ja Pirilit koos. Kaya on omakorda Feriti peale armukade. Nükhet soovitab Kazimil ükskord Seyranile toeks olla, mitte teda uuesti mehele panna. Hattuc on Esme tervise pärast mures. Kazim kutsub Seyrani Esme juurde.
Kanal 2
H2:E56
Seyran ja Ferit on nüüd nagu võõrad. Välja ilmub Sacide, kes räägib Ifakatile kõigest, mida Pelin teinud on. Ifakat lubab Pelini saladusi hoida vaid juhul, kui too ainult temale kuuletub. Suna satub ennustaja Fikriye mõjuvälja. Teda jääb ta ennustus kummitama. Ferit ajab taga uut tüdrukut Nevrat, et oma pere mainet tõsta ja Seyranit haavata. Esmet ootab ees operatsioon. Ta annab Seyranile väärtusliku kingituse.
Kanal 2
H2:E57
Suna arvab, et Pelin ja Piril teavad Kaya kohta midagi, millest nad ei tohiks rääkida. Kaya läheb marru uudise peale, et ta ema on Sehmuziga abiellunud. Suna on Kayale toeks. Gülgün on Feriti peale vihane ega lase teda oma korterisse. Seyran, Ece ja Gülgün leiavad lõpuks rahu. Kuigi tüdrukud tunnevad end koormana, veenab Gülgün neid jääma. Ferit on oma ehtekollektsiooni välja andnud ja tal on plaanid uue tüdrukuga, kuid temaga ei lähe kõik päris nii, nagu ta soovinud oli. Ferit kinnitab Pelinile, et ei kavatse mingil tingimusel temaga abielluda. Korhanite kokk Sefika avaldab Gülgünile ja Seyranile suured saladused.
Kanal 2
H2:E58
Nevra kutsub Feriti oma koju. Ferit ei suuda järgmist sammu teha, sest mõtleb endiselt Seyranile. Kaya läheb Halisiga oma emast rääkima. Seyrani perel on keerulised ajad. Esme on haige ja Kazim püüab Sehmuzi juures viibides leida endale turvalist koju. Ferit tunneb, et tal on vaja oma isa Orhaniga rääkida, kui Pelin teda hooletuses süüdistab. Orhan teeb saatusliku vea.
Kanal 2
H2:E59
Pelin soovib, et Feritist saaks hea isa, aga Feritile ei sobi viis, kuidas Pelin talle läheneb ja eirab teda. Seyrani pere üritab teda veenda enda juurde kolima, kuid Seyran ja Ece on otsustanud koos elada. Gülgün pakub Seyranile raha, et ta ei peaks raha teenimiseks klouniks kehastuma. See riivab Seyranit nii väga, et nende vahel tekib tüli. Suna kuuleb pealt Orhani ja Ifakati vestlust ning mõistab, kui kahepalgeline Ifakat on. Halisi ja Ifakati solvangute tõttu võtab Orhan vastu tähtsa otsuse.
Kanal 2
H2:E60
Seyran külastab Latifi ehtepoodi. Seyran hoiatab teda, et teab tema saladust. Latifil ei jää muud üle, kui talle kuuletuda. Ferit üritab uuesti Nevraga suhelda. Ta kutsub ta kaubanduskeskusesse, kus ka Seyran klounina lapsi lõbustab, kuid Feriti ja Nevra kohtumisele paneb punkti hoopis vihane ja armukade Pelin. Seyran aitab valudes Pelinit. Kui Esme näeb Kazimit Zerrinile lähenemas, nõuab ta oma mehelt, et nad mujale koliksid. Orhan jahib Kazimit. Kazim röövitakse ja ta pekstakse vaeseomaks.
Kanal 2
H2:E61
Seyran tunneb end halvasti, kui Feritit Nevraga koos näeb. Pelin on Seyranile abi ja nõu eest tänulik. Kui saabub uudis, et Kazim on kadunud, asub Ferit teda otsima. Sanlide pere on suures mures ja nad kardavad halvimat. Seyran kuuleb, et Kazim toimetati kriitilises seisus haiglasse ning ta tõttab sinna. Ta näeb seal Feritit ja mõistab, et ta aitas Kazimit päästa. Ifakat saab teada, et Orhan on kuriteo taga, kuid ta hoiatab Latifit, et ta Halisile midagi ei räägiks.
Kanal 2
H2:E62
Hattuc tuletab Sunale ja Seyranile meelde, et nad on õed ja on aeg kokku hoida. Sanlide pere kahtlustab, et rünnaku taga on Orhan. Kazim tuleb teadvusele ja ütleb tütardele, et tema rünnaku tellis Orhan. Seyran ja Suna vannuvad isale, et maksavad Korhanitele kätte. Ferit peidab oma ema abiga Orhani ära, kuni ta üritab leida raha, et aidata tal välismaale põgeneda. Ferit tahab iga hinna eest isa aidata.
Kanal 2